Bérlet Több mint 5 hálószobás lakás, Porto Rotondo, Olbia Tempio, Olaszország, VIA MARINELLA 33

Bérlet - Cod. 27680

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 900 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Paradise Porto Rotondo
A szép és egyedi ingatlan található, néhány percre a városközponttól a Porto Rotondo és a híres strandok és néhány percre a legszebb strandok a öböl Marinella. Buja növényzettel tipikus szárd növények és gránitsziklákon bizarr formákat talál egy helyet a felejthetetlen nyaralást.
A telek teljesen bekerített és 10.000 hozzáférési két automata kapuk, így a magánélet garantált. A föld van öt független házak egymástól, és mind különböző méretű és a design. Középpontjában a jól ápolt park lenyűgöző medencével, kanyargós forma beleolvad a környező vidékre. Minden villa saját medencével hozzáférést. Itt pihenhet a háttérzene a kényelmes napozóágyak és árnyékos alatt nagy esernyők. A medence egy hidromasszázs terület és úszás az árral szemben és a kő, amely arra szolgál, mint egy ugródeszka. Azok számára, akik szeretnének egy különleges élmény, amit masszírozni a ritka vízesés víz. Éjjel, a medence festett hét szín - a tökéletes hely egy romantikus aperitif naplementekor vagy összejövetelt rendezvények lebonyolítására.
A teljes kapacitása a házak 24 helyekre, ahol egy baráti társaság, vagy egy nagy család megtalálja az összes helyet, hogy szüksége van. Ideális gyermekek a mi nagy gyep, ahol jön a különböző játékok, és élvezze a növény- és állatvilág, a fenséges páva és szép teknősök.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB