Bérlet Négy hálószobás lakás, Viareggio, Lucca, Olaszország, via silvio pellico 62

Bérlet - Cod. 43447

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 40 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Üdvözöljük exkluzív panorámás teraszos apartmanunkban! Ezt a magával ragadó teret úgy alakították ki, hogy felejthetetlen élményt nyújtson vendégeinknek, ötvözi a fényűző kényelmet a környező városra nyíló lélegzetelállító kilátással.

A lakás előtt csodálatosan berendezett terasz húzódik szélesre. Itt élvezheti a pihentető légkört, elmerülve ennek a privát térnek a békéjében és meghittségében. Töltsön napokat kényelmes nyugágyainkon napozva, vagy töltse el magát a tiszta pihenés pillanataiban kényelmes üléseinken, és élvezze az Ön előtt feltáruló látványt.

A lakás belsejében igényesen berendezett, a legapróbb részletekre is odafigyelő, igényes környezet várja a vendégeket. A meleg falszínek, a dizájner akcentusok és az elegáns bútorok báj és pihentető légkört teremtenek.

A hálószoba a béke oázisa, kényelmes, plüss king-size ággyal, prémium ágyneművel és plüss párnákkal. A vendégek egy nagy gardróbhoz is hozzáférhetnek, ahol személyes tárgyaikat tárolhatják.

A fürdőszoba egy dizájn remekmű, luxus káddal és modern esőzuhannyal. Itt átadhatja magát a jó közérzet és a kikapcsolódás hiteles élményének.

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha is található, amely tökéletes azok számára, akik saját maguk szeretnék elkészíteni az ételeiket. Az ételeket a teraszon is elfogyaszthatja, gyönyörködve a panorámában, vagy bent a hangulatos étkezősarokban.

Az apartman a via silvio pellico 62. szám alatt található, nagyon közel a főbb turisztikai látványosságokhoz és a történelmi központhoz
Üdvözöljük exkluzív panorámás teraszos apartmanunkban! Ezt a magával ragadó teret úgy alakították ki, hogy felejthetetlen élményt nyújtson vendégeinknek, ötvözi a fényűző kényelmet a környező városra nyíló lélegzetelállító kilátással.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB