Eladás Villa, LAGO DI COMO, Como, Olaszország, via mandelli

Eladás - Cod. 25437

  • Tipus: Villa
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 12
  • Emelet: 4

Comói-tó -Montorfano-
Az ingatlan található erőfölénnyel (úgynevezett "Belvedere"), a legszebb és exkluzív a kerület, közvetlenül a Monte Orphan, szemben a tó és az erdő mögött. Tökéletesen található, egy lakóépület összefüggésben abszolút értéke. Adatvédelem is köszönhető, hogy az a tény, hogy az út a villa végződik közel azonos. Ugyanakkor ez nem izoláljuk képest a többi ház, és ez biztosítja a biztonságot. Előtt (dél) van a tó, és a másik oldalon meg lehet csodálni a Golf Club Villa d'Este annak Club House és rétek szentelt ezt a sportot. Keletre láthatjuk a fények esti Milan hátországban. Nyugatra akkor lenyűgözött a lenyűgöző lánc Monte Rosa. Északon (a ház mögött) van az erdő maradványai a Castrum a Barbarossa Frigyes.
Új építésű ház, modern stílusban réz tető és homlokzati tégla egészek.
Jelenleg áll, 2 független apartman de csatlakozik 4 szinten. A terület mintegy 350 négyzetméter.
A fő apartman áll az alábbiak szerint:
P.T. bejárat nappali dupla dupla magasságú, kandalló, nagy ablak törhetetlen teljes kilátással a tóra, kertkapcsolattal és terasszal, 70 négyzetméter körül az ingatlant, három oldalról; konyha, beépített, kőműves szabott szilárd ajtók, hozzáférés a kert és terasz, nagy ablak Hatch ívelt katedrál üveg kommunikál a kocsmában; fürdőszoba kirakatrendezés és zuhanyzóval; nagy pince / étkező fatüzelésű kályha.
Pince: kamra / mosókonyha; Vasalás; kazánház; tároló és borospince. Az egész terület lehet használni, mint szállását szolgái is megnyitása egy független kertkapcsolattal.
Első Emelet: Original loft / stúdió más cserépkályhával a nappaliból nyílik; vendégháló tó partján található a kertkapcsolattal; nagy hálószoba szekrény szabott; nagy fürdőszoba káddal falazat.
A második lakás bejárata, fűtés és riasztó rendszer független és a következő: nagy hálószoba gardróbbal; élő, a legfelső emeleten amerikai konyhás; Nagy tetőtéri / tároló helyiség; fürdőszoba falazott hidromasszázs káddal és zuhanyzóval.
Tartozékok: ültetett kert 2000 nm-es lejtős, hogy a tó; tartály hidraulikus szivattyú esővíz gyűjtés öntözésre; nagy területen menedéket, eszközök és a fa; stairlift kívül; riasztórendszer; kaputelefon, video rendszerek és interphono; garázs 6 autó; automata kapu; egyedi bútorok; mázas hőhídmentes; padló és olasz kerámiák és szerelvények, réz tető, homlokzati tégla egész, garázs 6 autó stb
Perceken belül lehet járni az összes főbb szolgáltatások (supermaket, újságos, trafik, gyógyszertár, posta, városháza, bank, éttermek, bárok, fagylaltozó és buszmegálló stb
Lehetőség a kültéri medence.
Lehetősége nagyobb terület, 20% -kal.
E "Eladó részleges finom bútorokkal intézkedés.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB