Eladás Villa, Pitigliano, Grosseto, Olaszország, Via Martiri della Libertà

Eladás - Cod. 39144

  • Tipus: Villa
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

A Maremma városában, egy csendes lakónegyedben, Pitigliano-ban eladunk egy villa egy részét három szinten, körülbelül 500 négyzetméteres exkluzív kerttel. A földszinti épület kb. 75 négyzetméteres házból áll, két hálószobával, konyhasarokkal és garázzsal. Az első emeleten a ház áll: konyhasarok, étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba és terasz. A második emeleten 2 fürdőszoba, 3 hálószoba és egy terasz található.
A toszkána délnyugati részén található Maremma belső szőlőskertekkel és kastélyokkal borított dombos területet, valamint homokos partokat kínál, gyönyörű strandokkal.
A Maremma ezen a részén számos olyan hely található, amely jelentős történelmi és művészeti érdeklődéssel bír. Az etruszk civilizáció volt az első, aki a Maremma termékeny földjét telepítette. Utóbbi lakosai a rómaiak voltak.
E terület fő központjai, amelyek még nem tapasztalták meg a tömegturizmust, a Pitigliano, Sorano. A tökéletesen megőrzött nekroliszok Sovanában és Poggio al Buco-ban, a vie-barlang (csodálatos utak, amelyeket az erdőt átszúró tufába faragtak). Természetes kincsekkel is büszkélkedhet, mint például a Saturnia és a Sorano termálfürdője.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB