Eladás Villa, Patti, Messina, Olaszország, Mongiove

Eladás - Cod. 38862

  • Tipus: Villa
  • Terület: 355 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1+2+3

Elegáns villa egy citrus grove / olajfaligetek közepén, rövid távolságra a tengertől.

• kb. 140nm-es nappali / étkező, 4 hálószoba, konyha közvetlen hozzáféréssel a teraszhoz, fürdőszoba és további tengerre néző erkély. Az apartman egy lépcsőn keresztül érhető el a padlón, ahol van egy dupla fürdőszoba zuhanyzóval és garázzsal.

• lakás a földszinten kb. 90nm-es nappali / étkező, 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, háztartási szoba és nagy, tengerre néző terasz található.

• kb. 75 nm-es, 2 szobából, szolgáltatásból, tárolóhelyiségből és nagy teraszból áll.

A villa a kert közepén helyezkedik el, több mint 3500 négyzetméteres artesikus kútral, gyümölcsfákkal, citrusfélékkel és olajfákkal.

Szép szicíliai város, szépséggel és történelemmel: Mongiove.

Mongiove: Ősi halászfalu, a Patti-öböl közepén, a Capo Milazzo-tól Capo Calavàig. A Tindari lejtőin fekszik, a természetvédelmi terület közelében, olajfákkal és tüskés körteivel gazdag területen, és a Patti-öböl kristálytiszta vizében a kilátás magában foglalja az Éol-szigeteket. Híres a "Grotte di Mongiove" a halomban.

Északra a gyönyörű Aeolian vagy Lipari szigetek, melyek a nyár folyamán Patti kikötőjéből naponta elérhetők.

Keleten a Mongiove védett Monte Giove-tól és egy kicsit távolabb a Tindari-tól. A fekete Madonna híres szentélyén kívül Tindari sok kincset rejt, és az egyik leglátogatottabb turisztikai célpont Szicília északi partján, köszönhetően a 396a-ban alapított Tyndaris ősi görög polis tökéletesen megőrzött maradványainak. C. Mindezt a természet veszi körül! Tény, hogy a Tindari-hegység a Lagello di Marinello Természetvédelmi Területen található.

Nyugaton Patti, az északi part egyik legfontosabb központja, amely a régészeti lelőhelyek mellett, mint például a 4. században épült római villa és egy csatolt Antiquarium, rengeteg eseményt kínál nyáron a szórakozásért.

Széles választéka éttermek és pizzériák, bárok, pékségek, pékségek, valamint közvetlenül a tengerparton található strandok.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB