Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Villamagna, Chieti, Olaszország, via del popolo

Eladás - Cod. 37987

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

Egy kis faluban Olaszország központjának dombjain (Villamagna, Chieti), amely Rómától 200 km-re található, 20 km-re a Majella-hegytől, 10 km-re a strandtól és látványos szőlőültetvényekkel körülvett, világos lakást mérünk, melynek méretei összesen kb. 300 mq (1. emelet, tetőtér és földszint). Nagyszerű, hogy fogékony struktúraként készüljenek fel.
A csendes óváros közepén, az összes létesítmény közelében (posta, templom, üzletek, parkoló, étterem és bár), a lakás az ősi épület 1. emeletén található, a 16. századból származik, és nemeshez tartozott. család. Körülbelül 115 mq. Az öreg napnyugta a keleti homlokzatot és egy latin metszésű kő emlékművet és egy kora vizet is jellemzi, amely jól jellemzi az udvarot.
Az apartman egy bejárat / recepció, egy tágas fürdőszoba, egy erkélyre néző tágas konyha, két nagy kétágyas hálószoba és két kis hálószoba (az egyik az erkélyre néz), bőséges nappali (4,50 m magas). Minden szoba gyönyörködik a természetes fény bőségével és az óvárosi tájra néző kilátással. Az egyik oldalon az erkély a mosókonyhához használható verandával rendelkezik.
Az ingatlan széleskörű üzletvitelből (három szoba és WC), egy árú pincéből és egy földszinti garázsból (kb. 145 mq) és egy tetőtérből áll, a 2. emeleten, közvetlenül a lakásból megközelíthető (kb. mq).

160 000 euró. Lehetőség csak 1. emelet és tetőtér vagy csak földszint vásárlása.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB