Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Villamagna, Chieti, Olaszország, via Del Popolo

Eladás - Cod. 36495

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Egy kis faluban, Olaszország közepén fekvő hegyekben (Villamagna, Chieti - link n.1) 200 km-re Rómától, 20 km-re a Majella-hegytől (link n.2), 10 km-re a strandtól (links s.3), és látványos szőlőskertekkel körülvéve (4-es körzet), egy világos lakás kiadása körülbelül 300 mq-es (1. emelet, tetőtér és földszint). Nagyszerű, hogy receptképes struktúra legyen.
A csendes óváros közepén, közel minden létesítményhez (posta, templom, üzletek, parkoló, étterem és bár), a lakás az 1. emeleten egy régi épület nyúlik vissza, a 16. században, és tartozik egy nemes család (link n.5). Kb. 115 mq. Egy régi napóra található a keleti homlokzat és egy kő emlékmű latin behatolással és egy korszakos vizes kút jellemzi az udvaron.
A lakás egy bejárat / recepció, egy nagy fürdőszoba, egy tágas konyha kilátással az erkélyre, két nagy hálószoba és két kis hálószoba (az egyik az erkélyre néző), tágas nappali (4,50 m magas). Minden szoba élvezheti a rengeteg természetes fényt és az óváros tájképét. Az egyik oldalon az erkélyen egy mosógép használt veranda.
Az ingatlan széles üzleti lehetőséggel (három szobával és WC-vel), egy pincében és egy garázzsal rendelkezik a földszinten (megközelítőleg 145 mq összesen) és egy padláson, a 2. emeleten, amely azonnal elérhető a lakásból (megközelítőleg 26 mq).

160.000 euró összesen. Lehetőség csak 1. emeletre és padlásra vagy csak földszintre vásárolni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB