Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Rome, Rómába, Olaszország, Via Carlo Emanuele I° n°47

Eladás - Cod. 38860

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 186 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet:

A privát eladásra kerül egy felújított, régi épületben, pontosan a Via Carlo Emanuele I utcában, a Via San Quintino szomszédságában, elegáns, privát és csendes környezetben, a Villa Wolkonsky közelében, a San Giovanni-i Laterano-bazilikában és a Santa Croce-ben Gerusalemme-ban.
Az 1. emeleten található, 186 négyzetméteres épület 3,80 m-es mennyezettel. a következőképpen oszlik meg: dupla bejárat, nagy folyosó, kétszemélyes nappali, 5 hálószoba, nagy konyha, két fürdőszoba.
A két független bejárat az exkluzív épület erős pontja, amely lehetővé teszi, hogy két lakóegységre osztható legyen, még a nagy felület és a hármas expozíciónak köszönhetően, ami nagy fényerőt eredményez minden környezetben. Különleges igények esetén a mennyezet jelentős magassága miatt lehetőség nyílik a loft környezet kialakítására.
Az elegáns ingatlan sajátossága az a stratégiai pozíció, amelyben a kulturális és kereskedelmi szolgáltatások veszik körül, nem messze a San Giovanni és Manzoni metróállomástól, valamint az ATAC szolgáltatásaitól, nem messze a Colosseumtól és a főváros egyéb látnivalóitól. ez lehetővé teszi, hogy a vagyontárgyak lakóhely-tanulmányozásra / családtagokhoz vagy B & B-tevékenységekhez való befektetésként használhatók. Független fűtés. "C" energiaosztály.
(NEM AGENCIES)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB