Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Montefranco, Terni, Olaszország, LOCALITA FORCELLA

Eladás - Cod. 37113

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 250 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

A GINESTRE HILLA

Ez egy újonnan épült lakópark, amely egy 500 méteres tengerszint feletti ódon településen épült, a jellegzetes középkori Montefranco falu közelében, Terni és Spoleto között, a gyönyörű Umbria régióban, az úgynevezett "GREEN HEART OF ITALY" pontosan Valnerinában.
A "La Collina delle ginestre" a Nera folyó völgyének kivételes kilátása és minden évszakban rendkívül kellemes klímát élvez.

A TERÜLET

A Valnerina egy érintetlen telek tele ősi falvakkal és különös történelmi, művészi és környezeti érdeklődésre számot tartó helyekkel, amelyek között kiemelkedik Norcia, a nemzetközileg elismert város, melyet a díszített "fekete szarvasgomba" a világ.
Cascia kisvárosa egy fontos vallási turizmus célpontja, mivel Saint Rita szülőhelye volt, amelyet az egész kereszténység tisztel. Mindig a felső Valnerinában a Castelluccio fennsíkja, a színes virágokkal borított területekkel, a látványos "virágos" időszakban, ideális környezetet nyújt a hang-csúszkák számára, amelyek Európa-szerte összefonódnak. A kis és festői Piediluco-tó egy zöld ékszer, a híres evezőközpont pedig.
A közeli "Cascata delle Marmore", a legmagasabb Európában emlékmű a természeti erő és a leleményes ember, aki létrehozta a harmadik században A.C ..

CITY TO VISIT

Annak ellenére, hogy Umbria gyönyörű dombjai a táj kiemelkedő jellemzői, a terület jól kapcsolódik az Adria és a Tirrén-tenger partjaihoz, gyakorlatilag egyenlő távolságra és gyorsan elérhető egy kicsivel több mint egy óra alatt.
A Ginestre dombjától néhány kilométerre fekvő központi helyzettől függően megtekintheti a legszebb városokat, az urbiai, a toszkán és a római városokat.

Spoleto, a világ minden tájáról a "Két világfesztiválért", egy várost tele történelemmel és művészi szépségekkel gazdag, mindössze 20 perc alatt elérhető.
Todi, egy középkori város, mely "antikvitás kiállításáról" ismert, az olaszországi legelevenebb központok közé tartozik, 30 perc alatt elérhető.
Orvieto, egy ősi etruszk város, majd a pápai szék mindenütt ismert a hihetetlen kastélyról, 50 perc alatt elérhető.

Mindössze 40 perc alatt érhető el Assisi, egy csodálatos középkori város, St. Francis otthona, amely műemlékekben gazdag, beleértve a Giotto híres freskóit is.

Perugia, Umbria legjelentősebb városa, művészi szépségekben gazdag, a középkor óta ismert egyeteméről, 50 perc alatt elérhető.

Róma, a "főváros", elérte a 70 perc alatt.
Firenze 2 és fél óra alatt elérhető.


A RESIDENCE

A "la collina delle ginestre" egy fa szélén található, egy 2 hektáros, évszázados olajfaligeten belül, teljesen körülvéve. A szerkezet, bár egyetlen egység, két 80 négyzetméteres apartmanra és egy körülbelül 30 négyzetméteres stúdióra oszlik. A földszinten egy nagy nappali sütővel, kandallóval, konyhával, recepció, közös helyiség vagy a következő lakáshoz, nappalihoz, 2 hálószobához, konyhahez, nagy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba, nappalihoz szabadban. Az első emeleten egy világos lakás található, mely egy szép árnyas terasszal rendelkező nappalival, 2 hálószobával, kandallós konyhával, pezsgőfürdővel ellátott fürdőszobával rendelkezik.
Az első emeleten a stúdió kandallóval, konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszobával, nagy panorámás terasszal egészíti ki a szállást. Az olasz ízek szerint berendezett, funkcionális, de mindig kifinomult módon.
Az 5m x 10m-es medence egy nagy szoláriummal, az olajfák zöld színén helyezkedik el, és kellemes időtöltést biztosít egy páratlan tájban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB