Eladás Sorház, Salo', Brescia, Olaszország, via Garibaldi, 33

Eladás - Cod. 43826

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

**Csodálatos Terra Cielo eladó néhány lépésre a tótól**

Üdvözöljük ebben a varázslatos "terra cielo" házban, amely néhány lépésre található a tótól, tökéletes azok számára, akik nyugalmat és magánéletet keresnek. A Salò központjában, más történelmi házak mellett elhelyezkedő ingatlan 110 m²-es kereskedelmi területével (100 m² járható terület) lenyűgöző, három emeleten, 1. emeleten, 0. emeleten és 1. emeleten található. A főbejáratot egy exkluzív lépcső teszi egyedivé, vasbetonból és gránitból szecessziós hatásokkal, amelyek a stílust és az eredetiséget adják az ingatlannak.

Az alagsorban található egy tágas taverna kis fürdőszobával, amely ideális családi ebédek, baráti esték vagy rövid turista tartózkodások lebonyolítására. A földszinten a nagyon világos, fatüzelésű kandallóval ellátott nappalin kívül egy kis főzőfülke és a lépcső alatti tároló is várja Önt. A Gress bevonatú, betonozott belső lépcső a tetőtérbe visz (fedett gerendákkal), ahol egy hálószoba várja Önt, amely kiválóan alkalmas dolgozószobaként vagy második hálószobának. Ebben a dupla ablakos térben már beépített szekrények találhatók.

A felújításra szoruló kontextus ellenére az ingatlanban óriási lehetőségek rejlenek, mind romantikus második otthonként, mind rövid távú bérbeadásra befektetésként számos lehetőséget kínál. Az ingatlant kívül egy kicsi és kényelmes exkluzív tér gazdagítja, melyben egy kondenzációs kazánnal (Eolo Maior) ellátott fülke található.

Ez az 1969-ben épült és jól karbantartott északi és déli fekvésű otthon önálló rendszerekkel van felszerelve, amely minden évszakban biztosítja a kényelmet. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy látogassa meg ezt a csodát, és fedezze fel a benne rejlő nagyszerű lehetőségeket! Fényképek frissítés alatt. A megadott adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses elemnek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB