Eladás Sorház, Acquasparta, Terni, Olaszország, VIA GIUSEPPE GARIBALDI

Eladás - Cod. 38523

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 90 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: piano terreno

"KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK KÖZPONTI UMBRIABAN A TODI VICINITÁSAIHOZ
Elbűvölő nyaralóház egy félúton található, és nemrégiben felújított belső és külső.
Teljesen berendezett, a kandallóval és a falra szerelt konyhával felszerelt étkezővel ellátott nappali, egy Pasian vízforraló és pellet teljes egészében kiegészíti a berendezést, amely a földgázkazán által üzemeltetett önálló fűtéshez kapcsolódik.
A nappaliból két francia ablak vezet a teljesen bekerített kertbe, vagy a fedett teraszra, amely grillezővel rendelkezik, és a privát pozíciója lehetővé teszi a teljes kényelmet. Egy kényelmes, külső tárolóhelyiség egy fémszerkezet, amely fa bevonattal van ellátva, és elektromos aljzattal és belső világítással van felszerelve.
A két hálószoba egy kétszemélyes ággyal és egy tárolóval van felszerelve, a két fürdőszoba egy szobával szomszédos, a másik pedig a másik hálószoba.
A modern és józan bútorokat kézzel festett festmények egészítik ki, amelyek kifejezetten a terek és a falak és bútorok árnyalataihoz tartoznak. Biztonsági ajtóval, biztonsági ráccsal, dupla üvegezésű ablakokkal és szúnyoghálóval felszereltek.
A ház és a kert kényelmes, de elég kicsi ahhoz, hogy olyan választást képviseljenek, amely nem túlságosan igényes irányítási szempontból. A központ és a boltok közelsége optimális helyet biztosít, sőt az Umbria központjában, a fő E45-ös kommunikációs útvonal közelében elhelyezkedő pozíció rövid időn belül kényelmesen eléri az összes befogadó és turisztikai helyet. "

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB