Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Campagna, Salerno, Olaszország, Piazza M Guerriero 17

Eladás - Cod. 41533

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 960 m²
  • Szobák száma: 24
  • Emelet: 3

Cím: Szállodaként (4 ****, 5 szobás) és étteremként funkcionáló történelmi rezidencia eladó

Fekvése: Campagna városközpontjában, Campania egy csinos kisvárosában, a Monti Picentini Regionális Park hegyeivel körülvéve. Az ingatlant a Tenza folyó szeli át, kilátással a vízesésekre. Körülbelül 30 km-re Paestumtól, 45 km-re az Amalfi-parttól (Vietri sul Mare, 65 km-re Amalfitól), 75 km-re Pompeitől, 23 km-re a Contursi termálfürdőtől. 10 km-re az Eboli állomástól, 45 km-re a Salerno (TGV) állomástól, 100 km-re a Capodichino repülőtértől (Nápoly), 4 km-re az A2 Salerno-Reggio Calabria autópályától.

Az ingatlan: a régi gyár (800) kőfalakkal paszta, keverőlapáttal ellátott kerék termelő hidraulikus energia, felújított, 2015-ben egy szállodában (5 szobákban fürdőszoba, tv, wifi, amely képes befogadni a 2 és 3 fős) és étterem (3 szoba összesen 110 férőhellyel), recepció, bár/reggeliző (24 férőhely), tárgyaló (40 férőhelyes), pince, lift. Az ingatlan áll 1,5 hektáros területen az egyik oldalon a folyó, és a másik oldalon, az épület 960 nm belső (bruttó) terület és 104 nm teraszok, 3 emeletes.. Terasz a folyópartok szintjén, szép kilátással a vízesésekre, mely 20 fő befogadására alkalmas. A szerkezet nagy része mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető.

További információ: a szerkezet nagy potenciállal rendelkezik. Ma már olyan rendezvények szervezésére használják, mint esküvők, keresztelők, ballagások, születésnapok. A hegyekkel körülvett hely túrázásra, kerékpározásra, különféle kulturális látogatásokra kínál lehetőséget. Lehetőség a strandra is (30 'kocsival).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB