Eladás Ház, Abetone, Prato, Olaszország, Via del Tedesco, 6

Eladás - Cod. 38725

  • Tipus: Ház
  • Terület: 91 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: Terra

A "Chalet Charlotte" domináns helyzetben van az Abetone-völgy felett, néhány méterre a "Selletta" lejtőtől (50 méter) és egy kőhajításnyira a város kényelmétől.
A lejtős tető tipikus formája, kanadai építészeti stílusban, egyedülállóvá teszi a faházat. Teljesen Douglas-fából készült, mind külső, mind belső felületen, kitűnő expozíciós homlokzattal, mintegy 36 négyzetméteres szabadtéri pihenőterülettel, amely körülveszik a kerület körül egy acél- és faszerkezet, amely választható parkolóhelygé alakítható. 2 autó.
Teljesen és pontosan berendezett funkcionális egyedi bútorokkal, két szinten van elrendezve.
A hegyi kunyhók tipikus bejáratától, ahol síléceket és csizmákat hagyunk el, egy nagy, hangulatos nappalival, minden kandallóval felszerelt, minden kényelemmel felszerelt kandallóval nézünk.
Ugyanezen az emeleten egy színes és világos konyha található, ahol reggelit fogyaszthat, és amely közvetlenül egy nagy teraszhoz vezet, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az "Ovovia" egész területére és egy fából készült házra.
A konyhával szomszédos, finom fürdőszobával, kényelmes zuhanyzóval és egy nagy ablakkal, amely teljes egészében a "Zeno" 3 sávjára néz.
A lépcsőn haladunk a két hálószoba, egy dupla és egy a fiúk számára, kárpitozott mennyezettel és tipikus szövetekkel, valamint teljes egészében faburkolatokkal.
Továbbá, a ház teljes kerületén van egy tetőtér, amelyet potenciális stúdiónak kell használni.
Az épület fűtése a minimális fogyasztásból származó forró levegővel rendelkező metán.
A hiteles "Chalet Charlotte" egy privát útra nyújt kilátást, amelyet egy elvarázsolt erdő vesz körül, ideális sétát biztosítva minden évszak számára, valamint az egész terület legszebb kunyhóinak eléréséhez.
A látványos helyszín kiváló lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül otthonról induljon sílécekkel, így az ingatlan kiváló befektetés, a minőség és az ár tökéletes kombinációja.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB