Eladás Gazdasági épület, Montescudo, Rimini, Olaszország, via Vallecchio 21 CORIANO

Eladás - Cod. 29086

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 320 m²
  • Szobák száma: 10 VANI
  • Emelet: TERRA E PRIMO

újonnan épített otthon osztályú (év 2015-16) két épületből áll:
• Az első MQ 220 kétszintes, 6 szoba, 3 fürdőszoba, borospince, szolgáltatási terület, mosókonyha, garázs, parkoló, gyönyörű tornácok elöl és hátul
• A második MQ 100 földszint + félemelet 4 szoba, 2 fürdő, veranda,
Készült növényi régi rom farmer, 15 percre a tengertől található a hátországban Rimini, Riccione és San Marino, a Marano Park, az ország szerelmeseinek és a szabadtéri sportok, öt lovas központok belül 2 km, kerékpár utak, gyönyörű területek séta, túrázás kerékpározás és a lovaglás.
Kidolgozása során a projekt különös figyelmet fordít a természet tisztelete és a párbeszéd között, az épület és a környező természet, sőt a ház teljesen fából készült, hogy maximális hangsúlyt a belső komfort és energiagazdálkodás. És a "nagy üzemi berendezés a Home Automation és berendezések Energiatakarékos (Class A): napelemek, geotermikus (2 szonda 100 méter mélységig beállítások), Rehau rendszer szivattyú meleg hideg meleg, párátlanítás és a levegő-visszavezető rendszer.
A két egység különböztethető egyetlen épület összevonták egy másik, hogy hozzon létre egyfajta kis falu együtt a harmadik ház, amely egy találkozási pont a központi bíróság helye hozzáférést biztosít az összes egységet.
Ez kapott nagy jelentőséget tulajdonítanak a műszaki részt Home Automation és berendezések Energiatakarékos (Class A): napelemek, a geotermikus energia, Rehau rendszer hideg hőszivattyú, párátlanító és a levegő recirkulációs.
A környező terület mintegy 7000 méter volt, a szervezett és ültetett szerint permakultúra projekt. A ház egy másik magán bekötőút.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB