Eladás Gazdasági épület, Montegiorgio, Fermo, Olaszország, contrada di crocedivia

Eladás - Cod. 24479

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 435 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: PT P1°

Contrada Cross Street Montegiorgio (FM) található, egy kis dombon, panorámás, és nem elszigetelt, a ház néz a Marche vidéken, hogy élvezhesse a csodálatos kilátást. Mi található a vidéken a Montegiorgio, szép középkori falu a tartományban Fermo. A ház irigylésre méltó helyszínt, felfüggesztett között tenger és a hegyek, mindössze 25 km-re a tengertől a Porto San Giorgio és 30 km-re a csodálatos Nemzeti Park Monti Sibillini; 55 km-re Loreto, az egyik legrangosabb és ősi búcsújáró helyek ismertek a világban; és 100 km-re Ancona. A helyszín nem kétséges, kényelmes és optimális, könnyen hozzáférhető és jól kapcsolódik.
A ház új építésű, be kell fejezni, elosztva két emeleten egy lakossági területen 435 négyzetméter. A földszinten található a tágas és világos terek: a szoba saját fürdőszobával, konyhával, nappalival, étkezővel, egy reggeliző és bár. Egy kedves oszlopcsarnok álló oszlopok és gerendák keretezett íves bejárat a szoba, hogy néz ki, hogy a keleti, élvezze a nyugtató és borítékolás fényében a reggeli. Az első emeleten található a hálórész, három kétágyas hálószoba fürdőszobával, zuhanyzóval, egy hálószoba, egy fürdőszoba, két erkély, egy terasz és egy veranda. Ez is egy műalkotás tartozék több, mint 80 négyzetméter szerkeszthető mind a méret, amely a mennyiség és a rendeltetési használata az igényeknek megfelelően. A ház körül 24.000 négyzetméteres területen, jellemzi egy olajfa-liget a 150 fa 15 különböző faj, gyümölcsfák és szőlő ökológiai termelés áll, 4 sor 120 m. (Cataratto, Trebbiani, Malvasia, Verdicchio). Nem szabad megfeledkezni a lehetőséget, hogy építsenek egy uszoda, a projekt már elkészített és jóváhagyott. A figyelmet a felhasznált anyagok és befejezni kifogástalan. A fa gerendák a loggia és a Portico hogy meleg és barátságos a környezet, feleségül tökéletesen a rusztikus és kifinomult a tanyán. Például a pontos építészeti tervezés lelkiismeretes környezetvédelmi politikák: az épület valójában teljes harmóniában a természeti környezetet. Elegancia és egyszerűség a kombinációt, amely a legjobban leírja a nagyságát ebben a házban.
A ház ideális otthoni használatra, egy lehetséges turisztikai használatát. A szerkezet befogadására alkalmas egy szép parasztház, vagy bed & breakfast.
A hely tökéletes azok számára, akik szeretnének egy magánlakás, de még mindig nem túl elszigetelt; paradicsoma emberi léptékű, ideális azok számára, akik szeretik a csendet és a nyugalmat, de ugyanakkor nem adja fel a művészet, a kultúra és a történelem.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB