Eladás Gazdasági épület, Montecarotto, Ancona, Olaszország, via San Pietro n. 43

Eladás - Cod. 38593

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 380 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: s1-T-1-2

San Pietro di Montecarotto-ban, a város történelmi központjának közelében található egy polgári felhasználásra szánt épületből álló értékesítési tétel, amely körülbelül 47 négyzetméteres (kataszteri katasztrófa D10) két szinten használható, és kb. 18 négyzetméter, mindegyiket nagy bíróságok veszik körül, amelyek 780 négyzetméterre vonatkoznak.
A polgári használatra szánt épület három apartmanra és kiegészítő helyiségre oszlik:
- Az alagsorban két pincehelyiség és egy nagy raktár, összesen mintegy 94 négyzetméter.
- A földszinten két apartman található, melyek két hálószobával rendelkeznek, a másik egy, a fürdőszobával és a konyhával felszerelt nappali; az első emeleten egy harmadik nagy és világos lakás található, amely a teljes szintet foglalja el, és egy belső lépcsőházhoz hozzáférhető tetőtérrel rendelkezik. Az apartmanok teljes területe mintegy 320 négyzetméter.
Mindent eladnak abban az állapotban, ahol az található, és azzal a lehetőséggel, hogy a fent leírt tulajdonságokkal szomszédos földterületet hozzáadjuk az értékesítési tételhez összesen mintegy 2,5 hektár szőlőültetvények, olajfaligetek és szántóföldek számára, és egy körülbelül 18 négyzetméteres helyi szerszámmal rendelkeznek. . (az árat külön kell értékelni az érdekelt felekkel).
A Montecarotto egy kisváros a Marche régióban, amely alig több mint 30 km-re fekszik a Marche repülőtértől, amely kiemelkedik a minőségi bortermeléséből, amelyből számos turisztikai-kulturális érdeklődésre számot tartó hely áll rendelkezésre, és ahol lehet élni a Le Marche és annak sajátosságai a hegyek, hegyek és a tenger között.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB