Eladás Gazdasági épület, Caprino Bergamasco, Bergamo, Olaszország, via Ombria 2a

Eladás - Cod. 29992

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2

Összefoglaló:
Mi értékesítjük 400 éves ház, közel a Comói-tó, mindössze 20 km-re a nemzetközi repülőtértől Orio al Serio (Bergamo, Ryan Air).
Csak öt másik család él a kis faluban, a tizenhetedik században, kapcsolatok szomszédok nagyon barátságos és harmonikus. A falu teljesen rétek és erdők.
A ház maga 200m²-es lakótér, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, 1 iroda és fekszik a telek 3400 m² felületen. Villa Serica egy egykori parasztház a 17. században. Ez volt a szabályok szerint a bio-épület a közelmúltban felújított. A kert telek 3400m² teljesen zárt, gyümölcsfák, egy kis konyhakert és dísznövények könnyen tisztítható. Két parkolóhely az ingatlan és egy nagy nyilvános parkoló előtt a Grounds. (Az ingatlan engedélyt az építési egy mélygarázs és egy uszoda előtt). A felső része a kert kamráját két eszköz 20² létezik.
A jelenlegi hazai munkás (szobalány, kertész, házvezetőnő) hajlandók tovább dolgozni az új tulajdonossal.
A birtok megbízott bármely jelzálog!
Hely Leírás
A villa található, a San Martino-völgyben, közel a falu Ombria, a tartomány Lecco és Bergamo. Itt, a természet és a környezet szinte érintetlen, a táj minden évszakban kínál hatalmas ingerek és réteges. A kiváló helyen, hogy a nagyobb városokban (20 Km, Bergamo, 20 km-re Lecco és 30 km-re Milánó), akkor is élvezheti a tiszta helyen!
Caprino Bergamasco, (mindössze 3 km-re), egy kis város a 2500 lakosú, gazdag csodálatos reneszánsz paloták. A falu minden fontos kereskedelmi tevékenységet és az iskolák középiskolás. Szintén bevásárló utcai piacok és vendéglátó elérhető. Sporttevékenységek kínálnak elegendő. A buszok rendszeresen.
tér
A villa kétszintes: a földszinten van egy központi bejárata, ez vezet a nappali-konyha 30 négyzetméter. A Lounge (30 nm), egy hálószoba saját fürdőszobával (25m²) és egy mosókonyha (8m²) követi. Az első emeleten három hálószoba, egyenként 30 négyzetméteres, két szoba is rendelkezik saját fürdőszobával. Ezek közül két szoba van egy nagyon magas mennyezet, megvilágítással. Kívül tovább bővül a teljes szélességében a ház, egy erkély a szobákhoz. Minden szobában a villában van legalább egy kandalló. A gerendák és kövek eredeti a korai 1600-as években.
A modern gáz / fa tűzhely a konyhában, szakszerűen egy nagyon régi kandalló, a hangulat a házban teszi meleg és kényelmes. A kilátás az ablakokat, hogy a nyugat a San Martino-völgy egyik oldalán, és keleten a titkos kertben, és mögötte a telek erdő.
A motorháztető a tűzhely / kemence épült a fő árboc egy hajó a Serenissima Velencei Köztársaság.
Minden egyes darab ez a ház, hogy elmondja a saját történelmi történet!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB