Eladás Gazdasági épület, Arquà Petrarca, Páduai, Olaszország, via monte bignago 81

Eladás - Cod. 39732

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: +10
  • Emelet: 0

Eladó "Barchessa" parasztház, saját parkkal Arquà Petrarcában
Az Eugane-hegység lábánál, Borgo del Poeta-ban, eladásra kínáljuk ezt a fontos történelmi épületet, melynek felújítása 800 négyzetméter (1000 négyzetméter az árkádokkal együtt), amely két emeleten alakult ki és a park körülbelül 5000 négyzetméterére merült.
A parasztház üdvözöl bennünket a híres Arquà Petrarca város bejáratánál: a hegyek leghíresebb falujába való belépéskor az első kép, amely a kíváncsi turista figyelmét felveti, az ősi falak, amelyek fenséges ölelésbe borítják az egész birtokot.
Az ígéretes célpont nem zárja ki az ingatlan átalakítását egy nagyon jó minőségű lakóingatlanmá vagy a B & B vagy a Relais szállás üzletében, agritourism, SPA a felszínhez közeli termálvíz felhasználásával, a környék ízletes ételeivel, lovasiskola, kulturális egyesület, helyi finom borok borbárja, a hegyek vulkáni földjeinek isteni ajándéka: ennek a szerkezetnek a lehetőségei, amelyek erőfölénnyel rendelkeznek, és ugyanakkor fenntartják és megkímélik a növényzetét, valóban korlátlanok.
A körültekintően kidolgozott alaprajzok segítenek megérteni a helyiségek pontos elrendezését, és megerősítik annak lehetőségét, hogy a meglévő szerkezetet bármilyen kihívást jelentő ötletekkel és fantáziákkal teli projektjéhez hozzáigazítsák, lehetővé téve bármilyen megvalósítást a történelemmel, hagyományokkal, kultúrával és kultúrával teli helyen. művészet, a nemzetközi turizmus nagyon erős részvételével. "

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB