Eladás Farm, Monterchi, Arezzo, Olaszország, Molin Nuovo

Eladás - Cod. 26194

  • Tipus: Farm
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

A bájos és jellegzetes hegyen, szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket az eredménye egy okos és szép építészeti felújítása régi farm található a toszkán vidék közelében Arezzo, erdővel körülvett és olajfák amit csinál ez egy ideális hely A nyugalom jellemző a hely.
Határán található Toszkána és Umbria, 20 km-re a város Arezzo és 20 km. A középkori város Sansepolcro, előőrs a toszkán Tiberis-völgyre és kulturális kereszteződésénél négy régió (Toszkána, Umbria, Marche és Emilia Romagna) mellett született a híres festő Piero della Francesca, a villa csak 7 km. Monterchi (ahol akkor látogasson el a "Madonna del Parto") és egy rövid távolságra a középkori falvak Anghiari és Citta di Castello.
Elmerül egy varázslatos táj látja legyőzni a szomszédos völgyben, a villa, bemutatkozott, mint ereklyét, amely körül fejleszteni rusztikus épületek kisebb méretű, tükrözi a jellegzetes építészeti konfigurációk középkori falvak, túlsúlya jellemezte a kastély / mester háza képest szomszédos lakóhelye a tényező, és a műhelyek a helyi kézművesek.

 Könnyen megközelíthető aszfaltozott úton - melynek közelében a buszmegálló, amely összeköti Arezzo - a villa élvezi a közel az autópályán Arezzo-Siena, amely gyors átutalások bármely igazgatója.

Az ingatlan, ennek eredményeként a felújítások, hogy hangsúlyossá a karakter kifejezetten fogékony, kiterjed 1.000 négyzetméter. Üzleti nyílik a kertre és a külső tér; földhivatali által azonosított n. 23.5 szoba, amint a lakóegység lényegében beállítva, mint egy hotel (n. 10 szobával, köztük 2 suites.dettaglio Interni szobákról da letto
L 'szomszédos étterem, felszerelt professzionális konyhai épült összes rendelkezésre álló teret, képes befogadni n.60 terjed az épületen belül, valamint a további n.60 kívül, azzal a képességgel, hogy kihasználják a használatát szezonálisan gyönyörű teraszok mellett.
Mellett az épület ott végül a helyi gyógyfürdő - végéhez közeledik -, ahol a lakhatás az új hőerőmű, telepített alapján a fajlagos energia szükségleteit a villa.
 
Bár úgy van beállítva, elsősorban a turisztikai szállás, a kizárólagosság amely jellemezte a szerkezetátalakítási az egész ingatlan - hála a gondos megválasztása adatai - könnyen lehetővé teszi a konverziós kiváló magánlakás, átalakítva azt egy hangulatos családi villa.
- Major események a településen:
- Fiera di Arezzo Antiquaria - 1 ° vasárnapján minden hónapban
- Giostra del Saracino - Arezzo 1 ° vasárnap szeptember
- Palio di Siena - augusztus
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, történelmi re-bel és reneszánsz kori konyha - szeptember 01-10

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB