Eladás Egyéb (lakóingatlan), Porto Rotondo, Olbia Tempio, Olaszország, VIA MARINELLA 33

Eladás - Cod. 27666

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 12
  • Emelet: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
A sarokban a paradicsom Porto Rotondo
A szép és egyedi ingatlan található, néhány percre a városközponttól a Porto Rotondo, a híres strandok és csak pár percre a gyönyörű strand az öböl Marinella. Övezett buja zöld tipikus szárd növények és gránitsziklákon bizarr formákat talál egy helyet a felejthetetlen nyaraláshoz.
A telek 18.000 teljesen zárt és elérhető két automata kapuk, így a magánélet garantált. Az ingatlan van öt független házak egymástól, és minden más a méretük, és a tervezési. A központban a gondozott park, a látványos medence a kígyózó alakú beleolvad a környező vidékre. Minden villa saját hozzáféréssel a medencéhez. Itt pihenhet a háttérzene kényelmes napozóágyak és megtalálni az árnyékban nagy esernyők. A medence egy hidromasszázs terület és úszás az árral szemben, és egy szikla, amely arra szolgál, mint egy ugródeszka. Azok számára, akik szeretnének egy különleges élmény, hogy a ritka lehet masszírozni a víz a mi vízesés. Éjjel a medence színezetű hét szín - egy remek hely egy romantikus aperitif napnyugtakor, vagy egy összejövetel és rendezvények lebonyolítására.
A teljes kapacitása a lakások 24 ágy, ahol egy baráti társaság, vagy egy nagy család megtalálja az összes helyet igényel. Ideális gyermekek a mi nagy füves, ahol tudnak kitalálni sok játék, és élvezze a növény-és állatvilág, a fenséges páva és szép teknősök.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB