Eladás Épület, Capestrano, L'Aquila, Olaszország, via arco de julis

Eladás - Cod. 28823

  • Tipus: Épület
  • Terület: 2000 m²
  • Szobák száma: 25-30
  • Emelet: 4 piani

Az épület komplexum található, a gyönyörű ősi falu Kapisztrán (prov.AQ) egy dombon 500 m. tengerszint feletti magasságban. néző Tirino River Valley, a tiszta víz gazdag pisztráng, a szőlőültetvények Montepulciano d'Abruzzo és a dombos mandula ligetek.
területén területe 4308 hektár, amely az 2521 hatálya alá tartoznak a Gran Sasso Nemzeti Park és a Monti della Laga.
Az ország az út L'Aquila Bussi sul Tirino (11 km-re a kilépés "autópálya Róma-Pescara, amely 63 km-re, és egy rövid távolságra a sípályákra. Egy ország, amely minden alapvető szükségleti ( (bank, pptt, iskolák, gyógyszertár, éttermek, bárok, és üzletek.)
A komplexum, amely eredetileg a bárók de Julis, a via ARCO DE Julis, képezi az "elem" nagy történelmi központjában Kapisztrán rendszer és egy "sürgősségi nagyon jelentős" a "skyline" látható a völgyben.
(Lásd. Szintalaprajzok és panoráma fotó).
A komplexum két épületből áll épített különböző korokban: az első oka, hogy a XV-XVI században, a második pedig a XVII-XVIII.; A két épületét összeköti egy kisebb, és állítsa vissza az épület egy részét - amely magában foglalja a család-kápolna Santa Lima - amely figyelmen kívül hagyja a nagy udvar kő, ahol vannak érdekes epizód építészeti és szobrászati, mint a régi jól a teraszok, a nagy terasz, teraszok, minden kő. A földszinten, a palota részben lakható. Sok tizennyolcadik századi egysége helyreállt, és össze kell vonni az újbóli tetőszerkezet, helyreállítása a homlokzatok különös gonddal az építészeti elemek kő (üstdob az ablakok és az erkélyek, korlátok, címerek ..), és a helyreállítás az eredeti terrakotta padlóval, a fa mennyezet, a berendezési tárgyak, belső dekoráció (kő kandalló, kiállítások ajtók ..), míg a legrégebbi része (1400/1500) hoztak létre, és helyre kell állítani a belső teret. A komplexum kiegészül egy pince, ásott a rock, a hozzáférést az árkádos ahogy az ókori falak mentén.
A komplexum része a kiemelt munkaprogram során Abruzzo régió (terjedelem 1 tervnél középkori falu) a történelmi és műemléki értékeket (hivatalosan tartják az egyik a két tekintélyes épület a történelmi mag) és a teljes és egységes konszolidáció és a külső és belső felújítása.
Az egész komplexum nagy potenciállal helyéről és felhasználásáról, annak szerkezetét, az építészeti minőség, a látvány, a völgy és a környező hegyekre, és a minőségi turisztikai befogadó, és szépségszalonnal, a konferencia-központ tanulmányok, lakóhelyek .

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB