Eladás Villa, Magomadas, Oristano, Olaszország, Noesala-Lungomare Alabe

Eladás - Cod. 38327

  • Tipus: Villa
  • Terület: 140 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: p. terra +1
  • Épület állapota: Excellent

KEDVEZMÉNYES ÁR: 300 000. Ikerház, tengerre néző eladó. Nincs közvetítő.
Szardínia közép-nyugati partján, a Magomadas kikötőben, Bosa közelében, egy csendes környéken, kristálytiszta tengerrel eladom a tengerre néző, ikerházat, amelyet 2015-ben felújítottak termikus bevonattal. A földszinten háromszobás, kb. 60 négyzetméter, konyhával, nappali kanapéval, kétágyas hálószoba 3 ággyal, ablakosított fürdőszoba zuhannyal. D. energiaosztály
A ház előtt egy hatalmas tornác van, asztallal és székekkel, hogy a szabadban maradjon, a ház oldalán pedig egy másik, mosdóval ellátott fürdőszoba WC-vel és zuhannyal, külső hozzáféréssel.
A felső emeleten kb. 80 négyzetméter, amely a tenger felé néző nyitott nappaliból, konyha-nappaliból, ablakosított zuhanyzós fürdőszobából, ablakos ablaktárolóból, mosdóval, mosógépből, fagyasztóból és polcokból, 2 dupla méretű hálószobából áll. C. energiaosztály. Minden szoba tágas és világos. A tető szigetelt és szellőztetett, kitett fa. Töltse ki egy nagy, L alakú tengerparti teraszt, amelyhez a nappali és a konyha egyaránt hozzáférhető, nagyon panorámás és magasabb a környező házakhoz képest. Egy másik erkély hálószobával szemben. Lépcsők, küszöbök, ablakpárkányok és gránitburkolatok. Nincs társasházdíj.
felszerelés: bútorok, új ablakok dupla üvegezésű és billenő ajtókkal, klímaberendezések és visszahúzható napellenzők a felső emeleten, szúnyoghálók, mosógépek, 1 mosogatógép, hűtőszekrények, síkképernyős TV, vízellátás, parabolantenna. Az udvar 2 autó számára fenntartva, néhány perc alatt a tengerbe megy. gyalog. A háznak nincs saját kertje, de növények veszik körül.
Lehetőség külön vásárolni egy 100 növényből álló olajfaligetet a háztól kb. 400 méterre, az út melletti, gondozott, termékeny és benne transzportálási lehetőséggel. Ár 30 000 euró.
A Szardínia meglátogatásának központi helyszíne. Körülbelül egy óra alatt elérhető Alghero (a Fertilia repülőtér 60 km.) És Oristano. A környék látnivalói: úszás, horgászat, szörf, kenu, lovaglás, búvárkodás, siklóernyőzés és hegymászás.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB