Sud Sardegna

View listings

Eladó lakások listája, Sud Sardegna

Dél-Szardínia tartományát csak 2016-ban alapították, és ez Olaszország legfiatalabb tartományává teszi, és többek között az egyik kevés olasz tartomány, amely nem veszi el a nevét a fővárosából, amely ebben az esetben képviselteti magát (ideiglenesen) ) a Carbonia-tól. Ennek a tartománynak a területe túlnyomórészt lapos, és nyugati, keleti és északi részén csak néhány hegyvidéki hegység található, amely határait határolja. Ezt az új tartományt Nuoro, Cagliari és Oristano tartományok határolják. Ennek a tartománynak a sajátossága a mesterséges tavak magas jelenléte, hétre már számíthatunk.
A rövid bemutatkozás után, a tartományról, hadd mondjam el a legérdekesebb helyeket a turisztikai és ingatlan szempontjából.

- Az első helyen szeretnék beszélni Önökkel az Iglesias, egy mintegy 27 lakosú város, amely az "Iglesiente" régióban található (Sardinia délnyugati részén), amelyhez többek között megadják a nevét. Az évek során ez az önkormányzat nagy stratégiai jelentőséggel bír, hogy a spanyol uralom ideje alatt Sardinia egyik királyi városa legyen. Ma az Iglesias egyházmegye püspöki székhelye. Bár ez a város 200 m tengerszint feletti magasságban található, mindössze nyolc kilométerre van a parttól, az Iglesiente régió egyik legfontosabb eleme. Tudnia kell, hogy a barlangok, öblök és partok között a felfedezendő látnivalók mintegy harminc! Sőt, hiszen az ő története és fontosságának története miatt Iglesias tele van vallási, polgári és katonai architektúrával, amelyet a spanyol uralom időszakában jelentenek. Az ingatlan szempontjából Iglesias-ban lehet vásárolni egy ingatlant, annak ellenére, hogy az ajánlatok száma nem túl magas: 200 négyzetméteres villát vásárolhat 470 000 euró áron és egy háromszobás lakást 140 000 euró áron.

- A második hely, ahol beszélni akarok veled, a Carbonia, a dél-szardíniai tartomány tartományi fővárosa. Ez a 29 ezer lakosú település az egész régió és a tartomány legnépesebb lakosságának kilencedik része. Carbonia története valóban nagyon érdekes és megérdemli, hogy elmondja. Ez a település a huszadik század harmincas éveiben született, amikor a fasiszta rezsim az olasz energiaszükségletet kielégítette, a Serbariu bánya mellett épült kis faluban, ahol a szénkitermeléssel és -feldolgozással foglalkozó munkavállalókat küldeni kellett. Ezért az önkormányzat neve. A szén után a Carbonia fontos szolgáltatási központ lett a délnyugati Szardínia területén, és ma elsősorban a tercier szektornak és az iparnak köszönhető. A mai napig sajnos még nem lehet megvásárolni egy ingatlant Carbonia-ban, de ez az önkormányzat megérdemli, hogy felfedezzék, mert gazdag történelemben, épületekben és szerkezetekben, amelyek a szén korszakára és a második világháborúra utalnak.

- A harmadik hely, amivel beszélni akarok, a Villasimius, egy 4 ezer lakosú város. Ez az egyik legnépszerűbb település Sardinia déli részén, számos turisztikai célpontjának köszönhetően, amely évente több ezer látogatót vonz a tavaszi és nyári időszakban. Ennek a településnek a területe a Sette Fratelli hegység között helyezkedik el, a Capo Carbonara-hegység partjaiig. Ezen kívül két sziget is tartozik az önkormányzat területéhez: a káposzta-sziget és a szerpentara-sziget. Mint korábban említettük, ez a város elsősorban a turizmusban él, köszönhetően a csodálatos fehér homokos strandjainak és kristálytiszta tengerének. Ebben a településen a természet teljesen király. Ingatlanvásárlás szempontjából a Villasimiusban lévő ingatlanok megvásárlása a nagy mennyiségű értékesítési ajánlatnak köszönhetően lehetséges: egy két szobás lakás esetében 150.000 €, egy háromszobás lakás esetén 165 000 €, egy villában az ár ingadozik mérete és elhelyezkedése alapján, de az átlagos ár körülbelül 800 000 euró.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 38569

Eladás Négy hálószobás lakás, Olaszország, Sud Sardegna, Sestu, Via Iglesias

62,161,850.00HUF
Eladás
Négy hálószobás lakás

120 m²
Sestu, az Iglesiason keresztül, egy közelmúltbeli társasházban, a negyedik emeleten lift, apartman bejárattal, nappali kandallóval, konyha, két hálósz...
Cod. 34571

Eladás Villa, Olaszország, Sud Sardegna, Carloforte, via

194,885,800.00HUF
Eladás
Villa

273 m²
Carloforte KÖZÖS SAN Pietro szigetének SZARDÍNIA Villa egyetlen áttekintése, felújított négyzetméter c.a. 273 három szinten annyira hajlandó, a terv s...
Gyönyörű villa szabadság stílusban, a történelmi központjában Sardara (Dél-Szardínia) híres "hiteles olasz falu", ismert ősi termálfürdő, őskori evice...
Cod. 22900

Eladás Villa, Olaszország, Sud Sardegna, Portoscuso, via delle ginestre snc

154,564,600.00HUF
Eladás
Villa

317 m²
Ez családi egyetlen gyönyörű, előtt található Szent Péter-öbölben (dél-nyugati Szardínia)
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB