Bérlet Villa, Neviano, Lecce, Olaszország, Via Rodolfo Graziani

Bérlet - Cod. 34184

  • Tipus: Villa
  • Terület: 230 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 1

RESIDENCE NEVIANESI - Pretty családi villa kertjében egy tipikus falu szívében Salento, Neviano. Távol a lárma és a nyári néhány kilométerre híres tengeri üdülőhelyek (10 min. Gallipoli).
7 szoba, 5 hálószoba, 6-12 ágyas. Ideális 2/3 családok vagy egy baráti társaság. 2 bejárat az egyik a nappali, egy a hálószoba, miután a kertben (azaz megfordult a villa) is elérhető közvetlenül a konyhából. A konyha kommunikál a kertben egy nagy tolóajtó (három méterre) egy tökéletes négyzet élénk éjszakai élet és étkezhet. 2 nagy fürdőszoba nagy zuhanyzóval (2-3 fő) egy káddal, konyha, nappali kandallóval, 4 hálószoba + egy emeleti valamennyi független (szoba megközelíthető, mivel a folyosón), annak érdekében, kerti zuhany. A villában mindent (TV, konyha, hűtőszekrény, mosógép ....) jól berendezett, tiszta és funkcionális. A doboz és ágyneműt külön kaphatók. Kérésre tudok küldeni több fotó a villa és a központban.
A villa nem az ország, hanem a lakónegyedében Neviano, a város szívében Salento vidék veszi körül olajfaligetek és a régi kőépületek. A faluban vannak szupermarketek, üzletek, éttermek, pizzériák, bárok
A hely nagyon stratégiai! 10 percre a Jón-tenger tengerparti üdülőhelyek, mint Gallipoli és S. Caterina (ami, mint a kevéssé ismert tanács, hogy nézze meg), itt egyaránt megtalálható strandok sziklák; 20 perc a Lecce, a tőke a barokk; 25 perc Otrantóból az Adrián; 25 perc a Santa Maria di Leuca a szélsőséges hegyét a sarok, ahol a Jón-tenger és az Adriai találkozik (board program egy nap itt).
A részletes térkép Salento Salento turista útvonalak (a tengerpart és belvízi) és magazinok esemény lesz az Ön rendelkezésére.

Tevékenységek 5-10 km: vitorlázás, tenisz, vízi sportok, éjszakai klub, spa, búvárkodás, szörfözési lehetőség, strand életmentő, Horgászat, Vidámpark, mozi, színház.
Tól € 450 hetente vagy € 250 per hétvégén (3 nap) az évszaknak megfelelően.
A villa is eladó

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB