Eladás Villa, Marciana Marina, Elba-sziget, Olaszország, Loc. Fenicia

Eladás - Cod. 27125

  • Tipus: Villa
  • Terület: 8000 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Egyéni értékesítése Villa Fenice egy hangulatos villában három szinten, elhelyezkedik faluban Marciana Marina - Elba szigete, Toszkána, Olaszország.
Elba szigete 224 négyzetméter km-re található, és mindössze 10 km-re, a tengerparti város Piombinóból, a harmadik legnagyobb olasz sziget után Szicília és Szardínia, és a legnagyobb a toszkán szigetvilág. Nemrégiben vált része a toszkán szigetvilág Nemzeti Park, valamint a szigetek Pianosa, Capraia, Montecristo, Giglio és Giannutri.
A sziget van osztva 8 település (Portoferraio, Campo nell'Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana Marina, Porto Azzurro, Rio Marina e Rio nell'Elba) a teljes lakosság mintegy 30.000 lakosa van, ami növeli jelentősen a nyár folyamán.
Egy kiváló komp szolgáltatás létezik és egy kis privát polgári repülőtér, kereskedelmi járatok csatlakozik Elba több európai városban, mint például a Altenrhein, Berna, Firenze, Friedrichshafen, La Chaux de Fonds, Lugano, Milano Linate, Monaco, Pisa, Sion és Zurigo.
Marciana Marina az egyik legfontosabb városa, a sziget és fekszik a tenger szintje, közel 2.000 lakosa van. Az éghajlat meleg és mérsékelt az éves átlagos hőmérséklet körülbelül 16,2 ° C.
Van egy kis kikötő nevű Circolo della Vela és három fő strandok, Il Moletto, hogy meg kell találni a tengerpart mentén található, míg a La Fenicia és a La Fenicetta közel vannak a Medicea torony épült, hogy megvédje a várost a tizenhatodik században gyakori kalóz inváziót.
A sétány megy a régi része a város neve Il Cotone Akár a Medicea torony megőrizte az eredeti építészeti és urbanisztikai jellemzői a 18. század, annyira jellemző a part menti városok Toszkána és Liguria.
Villa Fenice, amely hagyományosan az állami tulajdon íjászpálya, az anti-szeizmikus, vektort a legfejlettebb növényi technológia.
Meg van osztva három emelet:
- Egy földszinti amely a konyha és a nyitott tér nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba
- Tetőtér
- Garázs és tároló átalakítható Tavern
Az ingatlan egy tengerre néző, 180 ° köztük egy fantasztikus szempontból, hogy öbölre néz Marciana Marina, körülvéve kb. 8000 négyzetméteres mediterrán növényzet, Pines, található a legtöbb fenntartott és exkluzív része a város hátrasétálhassanak Fenicetta Beach.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB