Eladás Négy hálószobás lakás, Imperia, Imperia, Olaszország, Porto Maurizio

Eladás - Cod. 31436

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 240 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2 and 3
  • Épület állapota: Excellent

Ez a luxus két szintes lakás található, egy gyönyörű Porto Maurizio. Ez a gyönyörű tartózkodási már helyreállították, és berendezett a legmagasabb szinten, miközben és fokozza annak eredeti történelmi jellegét és jellemzőit, amelyek belül tartani az összes tipikus eleme a nemesi rezidencia: terrazzo padló, gyönyörű Damaszkusz falak, történelmi fa ablakok, eredeti fa redőnyök és kettős külső és belső ajtók.

Ez a luxus rezidencia: 3 hálószoba, a 2. emeleten egy lenyűgöző nappali, konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC és egy kis könyvtár területen. A 3. emeleten található: 1 hálószoba, 1 fürdőszoba, kis konyha, külön nappali és egy másik külön utcai bejárattal.
A fő ingatlan a 2. emeleten, és keresztül elérhető egy kellemes földszinti bejárat alacsony nő lépcső a lakásban. Alternatívaként van egy második bejárat áll a 3. emeleten, hogy van egy szép négyzet alakú udvart, és garantálja a magánélet lakóit egy 3. emeleti lakás.

A rezidencia csupán néhány méterre a strandtól és 40 perc autóútra a Monte Carlo. Helyi Porto Maurizio Marina kínálja az egyik legjobb kikötés a környéken ami ezt a tartózkodási tökéletes mindazok számára, akik a vitorlázást. A kikötő vízijármûveket akár 90m hosszú.

Opcionális, gyönyörű fekete Mercedes is megvásárolhatóak ezzel lakóhely. További részletekért kérjük, WhatsApp vagy Viber hívja Anna 0061468451112 vagy email a.petrosi@ymail.com

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB