Eladás Majorság, Martano, Lecce, Olaszország, sp

Eladás - Cod. 29475

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: terra
  • Épület állapota: Ruin

Pár lépésre Martano és Calimera körülvett 7000 négyzetméter mezőgazdasági földterület, uralja a központja a tétel (kiterjesztve körülbelül 100 nm-es belső) ez a jellemző szerkezet háztartási cikkek.

Közvetlen hozzáféréssel a tartományi Martano - Calimera és egy belső sugárút megérkezik a kérdéses épület. Ez tisztán látszik első pillantásra, hogy az épület épült a különböző történelmi korszakok, két szomszédos Trulli, hogy kétségkívül az első gyártott Property szervek. Csatolva a két Trulli van egy tágas környezet, a nagy bejárati ajtó, ami hiszem, hogy talán egy helyi vagy használt istálló vagy egy szerszámos fészer (vontatás, stb ..). Az utóbbi, a szerkezet típusát (száraz kő) és a padló helyett a 60, vagy úgy, következtetni, hogy volt egy all'incannucciata lefedettség és hajtották a nem túl távoli, hogy a Trulli. A helyi szomszédsági találunk, ami valószínűleg a ház, amely két szoba egyszerre, egy kandallóval és kikövezve helyi burkolólap. Épület a hátsó, a hozzáférést a helyi és a ház, találunk egy belső kert ami viszont a második kunyhó. A kert is jellemzi a vízgyűjtő tartályt és a magas száraz kőfal úgy működik, mint egy kerítés. Két szoba készült száraz kő és a fedelet (bizonytalan) all'incannucciata alkotják a hátteret, hogy ezt a csodálatos helyet. Szintén pár perc sétára van a háztól (körülbelül tíz méter) megcsodálhatjuk az egykori hágai még mindig jó állapotban megőrzése.

A föld szinte teljesen megművelhető, és tartalmazza a ház közelében néhány gyümölcsfa.

A szerkezet alkalmas arra, hogy a megvalósítása a személyes tartózkodási nagy vonzerővel és egy régi íz teljesen hiteles.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Heaven's Room Real Estate
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB