Eladás Két hálószobás lakás, Mascali, Catania, Olaszország, VIA UGO LA MALFA 10A

Eladás - Cod. 29763

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

leírás
A lakás az első emeleten ascensorato, egy varázslatos tartózkodás. Ez egy nagy erkély + parkolóhely + 2 üres ebből: konyha, hálószoba, fürdőszoba + lopásgátló és biztonsági ajtó. Energia osztály G. központjában található a falu Mascali a hivatkozott területen, a súly közötti Catania és Taormina és csak 400 méterre a kavicsos strand húzódik, hogy könyörtelenül 5 km-ig Taormina. Nem található a lábainál közelebb a csúcs az Etna. Az apartman található, egy elegáns és zöld Residence.La terület áll rendelkezésre a vállalkozások, fürdési lehetőség, szabad strand. Néhány kilométerre Taormina, Catania és az Etna vulkán. És "lehet bérelni autók, hajó, kirándulás. Vannak tömegközlekedési kap körül a területet: busz, taxi, vonat.
És "lehet tölteni egy napot a legnagyobb vízi vidámparkja Szicíliában," Etnaland "sok szórakozást nyújt az egész családnak. A területen vannak múzeumok, középkori várak, sok helyen a történelmi jelentőségű, és számos étterem, ahol élvezheti a jó ételeket és különféle commerciali.Catania központok a legnagyobb város, világszerte ismert barokk építészet és befejezi, és útburkoló lávaköves.
Megvásárlásának lehetőségét az alábbi képlettel kiadó megváltás, 20.000 € a kompromisszumra, és képes megvásárolni három éven belül a törvény által előírt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB