Eladás Két hálószobás lakás, LAGO DI COMO, Como, Olaszország, via lario 5 san siro

Eladás - Cod. 29614

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 40 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Nálunk a lakás a festői tó partján Como. A lakás a San Siro a város, 30 méterre a strandtól, játszótér és park, a felszerelt helyek, piknikezésre. San Siro a város körül egyrészt az egyik legszebb tó Európa - Lake Como, másrészt az alpesi hegyek jól ismert a sípályák. A stratégiai elrendezése a lakás magáért beszél - 20 km Svájc, 15 km-re a város Komo, 30 km-re a sípályák, 50 km-re a Milan city, 80 km-re a nemzetközi repülőtértől Milánó (Malpensa).
Most egy kicsit a lakásban: a teljes terület 40 négyzetméter, a 2. emeleten a 4 emeletes épület új építés, és egy nagy terem, kis előszoba, konyha, fürdőszoba és egy kis hálószoba. Bárki nem él a lakásban még. Ez részben bútorozott: konyha szükséges berendezések (hűtő, a mosogatógép, stb.), Egy szekrény, egy emeletes ágy. Minden összeköttetés van.
Emellett saját öröm az ingatlan Olaszországban megszerzett lakás nagyon kedvező, mint ahogy a beruházás. Az árak a Comói-tó, annak ellenére, hogy még a válság-nem csak hogy nem csökken, hanem folyamatosan nő. A lakás hozhat a stabil jövedelem, ha a kezét rajta, hogy a turisták, mind nyáron és télen. Turisztikai szezonban a lakbér a lakás ilyen típusú körülbelül 500 € egy hét.
A Rusitaly Service cég mellett teljes bejegyzés a tranzakció adásvételi a lakás, kész vállalni ellátás a későbbi lakóhely bejelentése, nyilvántartásba a helyi hatóságok, a következtetésekben szerződések az energetikai cégek mintegy kapcsolatot a víz és villany. Mi lesz megszervezni a pihenés és munka közben érkezés Olaszországba. Ha úgy dönt, hogy bérbe a lakást, készek vagyunk, hogy vigyázzon még rá! Nem kell semmit, de csak azért, hogy pénzt a ingatlan Olaszországban!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB