Eladás Ház, Menaggio, Como, Olaszország, Per la grona 87

Eladás - Cod. 26355

  • Tipus: Ház
  • Terület: 250 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Legutóbbi ház, gyönyörű kilátással a tóra egy kert veszi körül mintegy 400 négyzetméteren, 1996-ban épült ben teljesen felújították 2006-ban.
A ház három szinten áll, nappali ablakai a tóra, konyha, három hálószoba, két fürdőszoba, a felső szinten épült egy lakosztály, fürdőszoba, öltöző és terasz, kilátással a tóra. Mosoda, borospince, tároló és dupla garázs teljes életteret.
Az önálló fűtés gáz és a víz napelemekkel fűtött, hőszigetelt tető- és csuklyát külső energiahatékonyságának javítása érdekében az ingatlan.
Odakint nagy és kényelmes teraszok kilátás nyílik a tóra és grillezési lehetőség is teljes a haza. A kertben meg lehet építeni egy kis medence is nyílik a tóra. A ház gyönyörű fekvésű falu Loveno Menaggio.
A tulajdon, Menaggio is gyalog az út mentén nagyon sima, vagy autóval mindössze 5 perc alatt. Menaggio tele van üzletekkel, bárokkal, éttermekkel, szállodák és a mólón, hogy egész évben várja a tó szállítási szolgáltatások minden más országba a tó. Como kevesebb, mint egy "órányi autóútra a város Lugano Svájc csak 30 perc. Re Menaggio nincs könnyű hozzáférést biztosít a sípályák a St. Moritz és Bormio körülbelül 2 óra alatt. A repülőterek Milánó Malpensa és Linate repülőtér körülbelül egy óra és fél, és Lugano körülbelül 45 perc alatt rendszeres shuttle járat Zürich és Genf.
Körülbelül 10 perc megtalálja a Golf Club Menaggio cadenabbiai által épített egy angol, ez a legrégebbi golfpálya és a híres Lombardia.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB