Eladás Ház, La Salle, Aosta, Olaszország, Frazione Villarisson 29

Eladás - Cod. 26892

  • Tipus: Ház
  • Terület: 120 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

LA SALLE (AO): A Villarisson városban, többek között a Valdigne völgyek, csak pár percre a Courmayeur a sípályák és a Pré-Saint Didier Spa, megtalálja exkluzív Faház a 18. században.
Már teljesen felújított, még mindig a legfontosabb elemei az időben, mint a kő és a fa, amely tökéletesen illeszkedik a környező természet. Ez egy kétszintes ház, jellemző a széles nappali egy eredeti kémény és egy nagy konyha.
Az első emeleten van egy nagy hálószoba, nagy belmagasságú, fa gerendák, nagy fürdőszobával káddal és egy nagy erkéllyel, amely kínál festői kilátással a völgyekben. Ugyanazon az emeleten, ott is két hálószoba és egy fürdőszoba, amely áll egy kis vízesés. Az ajtók a szobák mindegyike valódi fából készült, amelyet kiválóan konzervált.
A birtok is fel van szerelve egy külső szolárium grillel és egy tágas kert, dupla garázs és pince. Ez rendelkezik egy csodálatos kilátás nyílik a Mont Blanc-ra és a Grivola. A központi fűtés állítható termosztát. Sőt, akkor a kazán és / vagy a pelletstove. Az érem másik oldala ennek a birtok, hogy nem számít a szezon, a kő és a fa mindig teszi lehetővé a kellemes hőmérsékletet a házban. Végül, de nem utolsósorban, a helyzet a Dél biztosítja a napfény egész évben. Ez azt jelenti, ha lehet még gondolni telepítése napenergia és a fényelektromos panelek, míg a kis vízesés támogatja annak használatát hidraulikus turbina. Mindezek források ezt a házat kínál, ahol a megfelelő intézkedéseket tehet a ház teljesen független energia.

TÖKÉLETES JÖVEDELEM prope!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB