Eladás Ház, Calliano, Asti, Olaszország, centro

Eladás - Cod. 30275

  • Tipus: Ház
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 3 PIANI

Két ház egyetlen bejárat megosztott.
Egy tartozó Kastélytorony

Két sorházak, mentes minden oldalról a közös a fő és egy oldalsó tér téren. Van egy kis udvar egy dupla lépcső vezet az emeletre minden ház (egy jobb és egy bal), a földszinten a piros házban található a garázs és a bejárati garázsban egy lépcső vezet a pince téglafallal boltívek: míg a másik alatt van egy pince, külön bejárattal és hozzáférés alól tornácos; ugyanabból a tornác vezet egy lépcső vezet a Infernot egy szolgáltatást.
Az első emeleten, a ház, a bal oldalon (a piros) belépő az egész emeleten van egy egyágyas szoba egy sarkában használni, mint egy konyha, és egy lépcső vezet az emeletre, ahol egy fürdőszoba és két hálószoba. Mindig a másik oldalon az udvar lépcső vezet egy nagy terasz nyílik a főtérre, az ország, akkor az input a második lakás, ahol az első emeleten van egy szoba, egy kis nyitott konyha, majd egy csigalépcső vezet az emeletre, ahol amellett, hogy a szolgáltatás két szoba egy kicsi és egy nagyobb; A nagyobb szoba terasszal néz ki, mint a többi nagyobb terasz alább.
Szintén a jobb blokk (a fehér) van egy kis lakás, amely egy bejárat, egy nagy szoba, konyha, mosókonyha és egy nagy terasz félig fedett tetővel; A bejárat független és elérhető a sétányon a falon, a tér, közvetlenül a teraszon.
A Fehér Ház eredetileg egy vár tornya (sajnos többször felújították megfelelően) Természetesen akkor is eladni külön, mivel azok két független házak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB