Eladás Három hálószobás lakás, Campagnatico, Grosseto, Olaszország, Montorsaio

Eladás - Cod. 31454

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 40 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

A hátországban a Grosseto, Montorsaio, ez része a település Campagnatico, a tartomány Grosseto
Található egy domb tetején, az egyik nyúlványai a dél-keleti részén a hegység Monte Leoni, mintegy 10 km-re a fővárostól mintegy 60 km-re Siena, mintegy 44 km-re Montalcino, 69 km-re Saturnia és a híres termálfürdő, mintegy 41 km-re Scansano és mintegy 58 km-re a Monte Amiata.
A város alapítása a középkorban, és az idő előrehaladtával a különböző családok, köztük a Ardengheschi, aki tartott számos viszályok között a jelenlegi önkormányzatok Civitella Paganico és Roccastrada.
A közép-tizenharmadik században a város irányítása alá került a Siena, egyre birtokában a Salimbeni család a késő tizennegyedik században.
A Siena uralom, sőt gyakorolja nemesi családok, addig folytatjuk, amíg 1555-ben, amikor jelezte a végső bukása Köztársaság Siena és a folyosón a Nagyhercegség Toscana minden területen és helyszíneken, többek között Montorsaio.
Kis lakás nagyon jellemző független hozzáférés tartalmazza a belépőt káddal, kis sarok COTTUTA, nappali és egy dupla. A LAKÁS igények „szerkezetátalakítás, MA VOLENDO, CAN” még ma élő. Gyönyörű kilátással és nagy expozíció. Real Deal
Méret: 40 négyzetméter, Emelet: 1 Elérhetőség: Ingyenes szolgáltatások: 1, Szobák: 3, Fűtés: független, Energia osztály: G, EPgl (forrás nem ren.): 150 kWh / négyzetméter évente
Emlékművek és látnivalók:
egyházi építészet
Ø templom Santi Cerbone és Michael, a plébániatemplom a község, dokumentálták, mivel 1188. A cím származik a Saint Michael remeteség Szent Michele arcangelo található a falakon kívül, rossz állapotba került a XVIII. A Parish Santi Cerbone és Michele mintegy 300 lakos. [3]
Ø templom a Szent Kereszt épült a középkorban építették újjá a háború után. Házak belsejében egy fakereszt a tizenhetedik században.
Ø kolostor Szent Benedek a hajóra, közelében található a falu lejtőin Monte Leoni, volt egy ősi bencés kolostor, amely otthont a tizennegyedik században között „Dolcino. Elhagyott 1751, akkor később átalakult egy vidéki farmon.

civil architektúrák
Ø Montorsaio Cisterna, monumentális ciszterna a vízellátás található a névadó téren.

katonai építészet
Ø Montorsaio Mura fel védekező rendszerének középpontjában a történelmi központjában, a falu. Készült egy duplafalú a középkorban, még mindig bizonyos részeit.
Ø Senese Castle, impozáns komplex középkori eredetű zárt belül belső falán Montorsaio amelyek már fennmaradt néhány eredeti alkatrészek azon az oldalon, amely szembenéz a Piazza della Cisterna

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB