Eladás Gazdasági épület, Gaiole in chianti, Siena, Olaszország, Barbischio

Eladás - Cod. 28947

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 14.12 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3

Volt madármegfigyelő torony nyúlik a XIV században, sarok parasztház rész három emeleten, egy csendes kis falu 5 további tulajdonságai, eredetileg átalakította 1853 kifogástalanul felújított, 2010-ben, miközben a legtöbb eredeti és hangulatos jellemzők (pl rések a falon cotto padlók, fa mennyezet).
Két bejárata. 145 négyzetméter metres- nettó falak, kis nyitott terasz a bejáratnál, 50 nm-es tetőtérben 4 kis ablakok, 0,6 hektáros területen 35 olajfák (víz / elektromos áramot lehet összeállítani egy pajta ig 20 nm), 150 méterre a hazai, 50 nm-es parkoló. Három hálószoba, konyha, nagy kandallóval és sütő, két fürdőszoba (az egyik nagy jacuzzi), étkezde / mosodai, kis stúdió a toronyban. Eladott beleértve a felszerelt konyha, akkor is árulják, annak minden bútor (extra költség meg kell állapodni).
Egyedi fűtés, új kazán, alacsony energiafogyasztás, műholdas TV-vel, gyors internetes kapcsolat. A környék kiválóan alkalmas a hosszú sétákra az erdőben, és a vidéken. 33 km-re Siena, 61 km-re Firenze; 23 km-re a legközelebbi vasútállomás 26 km-re a legközelebbi autópálya, ami Róma (2, 2 óra) és Milánó (3 óra).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB