Eladás Gazdasági épület, Cervarese Santa Croce, Páduai, Olaszország, via Fontane 46

Eladás - Cod. 31442

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 30000 m²
  • Szobák száma: Molte
  • Emelet: 3
  • Épület állapota: Good

A terület található, a dombos területén Cervarese Santa Croce, a fürdő területén a Hills Park Hills. Ez 40 percre Velence és 50 percre a Garda-tó; Könnyen megközelíthető a főbb repülőterek, autópályák és a nagy sebességű vonatok. A helyszín a Hills Resort Velence stratégiai környezetvédelmi szempontból, hanem a művészet és kultúra. Tény, hogy a kúpos morfológiája kialudt vulkánok és mérsékelt éghajlat határozza meg az egyedi beállítás a maga nemében, ahol a lehetőségek sport bővelkedik. A városok művészeti, középkori fallal körülvett város, az ősi falvak, tavak, strandok és a közeli Dolomitok, hanem golfpályák, kerékpárutak, utak, termálmedencék, lovardák és a falak vulkánok mászásra alkalmas csak néhány a látnivalók a környéken. A zászlóshajó a velencei ételek és borok hagyományok híres kiválóság világszerte.
Az ingatlan 30000mq, három rekeszre van osztva, amelyek egy régi „700 parasztház egy istálló, egy” régi bor bolt és villa 370sqm. Mindhárom szektorban jóváhagyta a projekt használatával turisztikai, idegenforgalmi, kereskedelmi, szállodai és wellness, amely magában foglalja az építkezés egy üdülőhely mintegy 30 önálló egységek spa és két medencével.
Tájékoztatásul akkor férhetnek hozzá az infrastruktúra CollinediVenezia hely a kapcsolatot a tulajdonos. Az ingatlan eladó, de figyelembe véve a lehetőséget, értékesítési terület különböző egységekre (Sub 1-2-3) egy nagyon vonzó áron. Például a harmadik szektor, amely magában foglalja az 1 villa jó állapotban 370sqm térfogati jóváhagyott projekt akár 700 négyzetméteren, az érintett terület 3000 négyzetméter, eladó € 435.000. 1 szektor helyett, egy 5000sqm telek, ez a pajta részben felújított, nagy mintegy 450 nm-en, az eladó € 480,000 és azzal a lehetőséggel, helyreállítási és átalakítási terv 8 lakóegységet. Szintén a szektor 1-es a 500nm-es parasztház, részben felújított, eladó a € 800,000 azzal a lehetőséggel, átalakítás 10 apartman egység a hotel és turizmus használat és / vagy bentlakásos vonatkozó tétel és saját bejárattal.
Azt is értékeli a lehetőségét, 3 rekesz bérleti vagy barter, amely a teljes terület az ingatlan van osztva.
Egyéb referencia oldalak www.collieuganei.it www.ristorantebadia.it, www.aiceltis.it

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB