Eladás Gazdasági épület, Berceto, Parma, Olaszország, Loc Case Chiastre

Eladás - Cod. 24890

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 395.02 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 2+2

A tájház található, a gyönyörű természeti terület a toszkán Emilian Appenninek tartomány Parma 10km-re a határtól Toszkána és 13km-re a határtól Liguria, pontosabban, néhány kilométerre a falu Berceto. Az ingatlan körül a természet veszi körül, és csalitok és legelők,
A stratégiai helyzete miatt, mindössze 45 km-re a városközponttól Parma és 55km-re La Spezia és a gyönyörű Cinque Terre.
Ők alkotják a két történelmi épület kő, a teljes területe 392 négyzetméter, így felosztott:
A kastély a felszíne 140 négyzetméter,
A második ház a 130 nm-es,
raktár 65 négyzetméter,
egy garázs 12 nm,
a woodshed a szomszédos kis raktárban, amelynek területe 24 négyzetméter,
földalatti pince falait a 21 nm-es.
Csatolva a két épület a régi jól (még ma is használják az igények egy a két ház), egy kis fürdőszoba a kő (szeptikus tartály), és egy fatüzelésű kályha.
 
Az épületek teljes egészében kőből épült, száraz 1870-ben (az első ház), és befejeződött a 1890 (második ház), 1995-ben felmérték, és hitelesíti az Emilia-Romagna, mint az épületek a történelmi szempontból érdekes. 2003-tól 2010-re már szakszerűen restaurált kiemelve az épületek és megtartva az eredeti felhasznált anyagok a múltban, terméskő kézzel készített és gerendák gesztenye fát.
                    
Hétfő neve szarvas szinte hazai legeltetési boldogan a réten, közel a házak
 
A onwer Casale:
A tulajdonos objektum két szinten, egy tipikus kőház "Appenninek épült 1810-ben felújított 2003-2006, miközben a külső és a belső báját modern létesítmények és technológiák. A tornácon néző udvar területe, különválasztva a két stabil és kertkapcsolattal. Lehetővé teszi a hozzáférést a ház belépő a folyosón (a régi konyha), ahol most van a fatüzelésű kályha fűtés.
A földszinten található egy nagy nappali területe 24 négyzetméter, amely magában foglalja a konyha és a kamra, innen belép a szobába nagy kő kandallóval. Töltse ki az emeleti fürdőszoba mosókonyha. A fából készült lépcső a nappaliban vezet az emeletre, amely otthont ad a hálórész a lakosztályt 24 négyzetméteres, egy szomszédos fürdőszobával, összenyitható egy további kétágyas hálószoba, külön kijárat a nagy terület a tornácon.
Az ingatlan nemrég felújított, minőségi anyagok, mint például a főtt földszinten, fából készült padló, az első emeleten, miközben az ajtók tömör 800 eredeti, valamint a kiváló eredeti gesztenye gerendák a mennyezet. Végül a terv a felső emeleten egy szoba (jelenleg használt irodai), hogy saját bejárattal rendelkezik lövés.
A nappali nagy és funkcionális, míg a hálószoba kellemes és kényelmes.
Ha érdekel a lehetőséget kínáljuk vásárolni tömörfa bútorok.
 
A második Casale:
A tornácon az udvarra néző és a kertben hozzáférést biztosít a nappali a ház. Belépsz a nagy nappali 60 négyzetméter, egy nagy ablak a völgyre néző, lélegzetelállító kilátással. Van egy modern és nagy L-alakú konyha teljes, a relaxációs kanapé és egy TV.
Három kétágyas hálószoba, teljesen berendezett, tágas fürdőszoba teljes a lakásban. A
A ház teljesen felújított, kiváló keretek szigetelt üveg és ajtók, a felső határ a nappali és a tornác borítja fenyő burkolattal. A földszinten van egy nagy raktár, garázs, fészer és egy pince kőfalakkal, mindig is használhatók vulkanizáló szoba és / vagy ízű tejtermékek és a húsok, a hőmérséklet és a páratartalom állandó értéken tartjuk egész évben.
 
Utilities:
A két épület felszereltsége minden közmű külön és autonóm:
Fűtés független tanúsított, mint a jelenlegi CE szabályokat, fa kastély, gáz a második ház.
Ivóvíz közvetlenül csatlakozik a települési víz (második ház), és jól tavasszal ciszterna felhalmozódása 12.000 liter és a rendszer által autoklávban (kastély).
Tanúsított elektromos berendezést és megfelelően vezérlőpanel a jelenlegi CE szabályokat.
 telefonvonal
Forrás saját birtokán csatlakozik két tank tárolására a vízrendszer a kert öntözésére és a kertben.
 
Leírás nyitott terek:
A park 12,7 hektáron osztva 4 hektár szántó és gyümölcsös és 8,7 hektáros erdőt illatokkal tölgy, gyertyán, nyár, fenyő.
A két gyümölcsösök különböző gyümölcsfák, mint például alma, cigliegi, cseresznye, meggy, füge, szilva.
2010-ben jött létre, hogy ad okot a teraszos vidék "pihenni" látványos kilátás nyílik a völgyre, ezen a területen a következők:
  medence (föld feletti), zuhanyzóval,
  székek és napernyők,
  pavilon asztalokkal és székekkel,
  fényárvilágításhoz és víz
 
Gazdagítják a tájat, az ősi nyitott fürdőszoba, a kutat, és egy szökőkút minden kőfalakkal. A rendszer ciszternák és rugók garantálja a kert öntözésére és a kertben nyáron.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB