Eladás Építési telek, Tropea, Vibo Valentia, Olaszország, STRADA PROVINCIALE

Eladás - Cod. 30203

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 17000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Eladják LOTS egyén vagy az egész földet, idegenforgalmi lakossági építési engedéllyel. IN PROJECT, 24 villa 500 vagy több négyzetméternyi területen kert, kilátás a tengerre, ami maximális kényelmet, kétszintes, a pince lehetséges. : Egyéni 160m 80m független, vagy ikerház. Ezeket úgy tervezték, egy adott fajta építészet összhangban a környezet bizonyos szépség
esztétika, a kényelem és a funkcionalitás.
A föld szép és fényes! 170 m tengerszint feletti magasságban, védve a szél.
Panoramically nyitott minden oldalról:
a tenger felé láthatjuk a partján Zambrone, upstream, egy zöld domb, amely megelőzi hozzáférést két kisparaszti falu "Daffinà és Daffinacello" (200 lakos), ahol üzletek és gyermekkorban általános iskola mintegy 700 méterre található, egy kellemes séta között a zöld, 10 perc séta, vagy egy perc autóval.
Három percre van Parghelia, hat perc alatt a TROPEA PORTO; Hét perc Tropea központ. Van közvetlen hozzáféréssel a tartományi út (SP 83)
Mi tisztességes szakemberek, kereslet és kínálat referenciák, a maximális méltányosság és a biztonságot; Az épület meg kell felelnie a pontos adatokat, nem lehetséges önkényes intézkedéseket.
Elérhető minden információt, az expozíciót és a projekt ismertségét c / o műszaki tanulmány a neves megbízhatóság és a szakértelem. Az infrastrukturális költségek gyártott és garantálja a tulajdonos, a törvénynek megfelelően. A beépített terjedhet 80nm a 160m .A kérés, akkor folytassa az építőiparban a villák, a megállapodás szerint a szükségletek, de tiszteletben tartja a építészeti meghatározott és az összes európai szabvány; amely esetben
Lehetőség kedvezményes hitel kamatlába idején, 2 és 3%, ha az első ház .I am szép villa (24-ból) egy első hazai, élni egész évben családjával vagy nyaralók, vezető azoknak, akik szeretik a tenger közelsége, PORTO, TROPEA, a megfelelő légkört.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB